«Chi» در ارمنستان به معنای «نه یا نپخته» و  «chepouadz kufte» به معنای «کوفته خام» است . کوفته خام غذای لذیذ فرهنگ ارمنیان کیلیکیه (Cilician Armenian) است و به طور معمول برای مناسبت‌های خاص مانند تعطیلات درست می‌شود . انواع مختلفی از کوفته خام در میان خانواده‌های ارمنی طبخ می‌شود که با توجه به منطقه‌ای که در آن متولد شده‌اند و ترجیحات شخصی‌شان ، متفاوت است . به عنوان مثال ، برخی از آن‌ها ممکن است از بلغور یا فلفل به صورت کم یا زیاد بسته به ذائقه‌شان استفاده کنند .
کوفته خام سنتی ارمنی به دو صورت درست می‌شود : کوفته‌های تکی به شکل تخم‌مرغ کوچک یا گوشت را با روغن زیتون و پیاز خام خرد شده روی یک بشقاب شبیه کیبه نایه (kibbeh nayyeh) پهن می‌کنند . برخلاف عرب‌ها ، خوردن کوفته خام با نان میان ارمنی‌ها رایج نیست .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *