لواش ، نان فطیر و نازکی است که در تنور پخته می‌شود و در کشورهایی مثل قفقاز ، آسیای غربی و مناطق اطراف دریای کاسپین خورده می‌شود . لواش یکی از متداول‌ترین انواع نان در ارمنستان ، آذربایجان ، ترکیه و ایران است . قبلا هم گفتیم که پای اشتراکات فرهنگی منطقه به غذاها هم کشیده ، اما به همین جا قصه ختم نمی‌شود و باید بدانید شما می‌توانید حتی رستوران ایرانی در ارمنستان پیدا کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *