بخش نخست     The first part
تورهای انجام شده     The tours carried out

تورهای انجام شده     The tours carried out

ناحیۀ “کـــاخـــتـــی” در شرق گرجستان مَهدِ شـــراب به حساب می‌آید .
باستانشناسان می‌گویند نهال ۰۰۰’۸ سال پیش در اینجا به بار آمده است .
میزان انگوری که امروزه در این منطقه کشت می‌شود بیش از ایتالیا و فرانسه است .
شراب‌های خانگی مایۀ افتخار کاختی‌ها و نشانۀ میهمان‌نوازی آنها است .
۱۰۴ نوع تاک انگوری که در صومعه تاریخی “آلاوردی” هستند از قرن ۶ تاکنون حفظ شده‌اند .
شیوۀ منحصربفرد شراب‌سازی در گرجستان توسط راهبانِ اُرتُدوکس آغاز شده و ادامه یافته است .
یکی از راهبانِ این صومعه می‌گوید :
“ساختِ شراب از نخستین روزهای بنای صومعه آغاز شده است .
این سُنَت در گرجستان دست نخورده باقی مانده و نقش بسیار مهمی در مراسم دینی دارد .
حتی پیش از مسیحیت نیز بخش اساسی زندگی مردم بوده است .”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *