قاپاما نوعی غذای ارمنستان است که با کدوتنبل درست می‌کنند و اغلب هنگام کریسمس می‌خورند . برای آماده کردن این غذا ، قسمت بالای کدو را می‌برند ، داخل آن را خالی می‌کنند ، سپس با برنج پخته شده و میوه‌های خشک شده ، مانند بادام خرد شده ، سیب ، ذرت ، زردآلو ، آلو ، خرما ، آلوی بخارا و کشمش پر می‌کنند . همچنین معمول است که رویش عسل و دارچین یا خاک قند بریزند . پس از آن ، کدو تنبل پخته می‌شود تا نرم شود ، سپس آن را روی میز می‌آورند ، برش می‌دهند و سرو می‌شود . قاپاما از بهترین غذاهای معروف ارمنستان محسوب می‌شود و می‌توان آن را در رستوران های ارمنستان پیدا کرد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *