تبوله  به عنوان یک غذای ارمنستان در اصل یک غذای گیاهی از منطقه شرقی دریای مدیترانه است (که گاهی اوقات به عنوان سالاد هم در نظر گرفته می‌شود) و شامل گوجه‌فرنگی ، جعفری ریز خرد شده ، نعناع ، بلغور ، پیاز  است که با روغن زیتون ، آبلیمو و نمک مزه‌دار می‌شود . در برخی از دستورها ، سیر یا کاهو اضافه می‌کنند یا از کوسکوس به جای بلغور استفاده می‌شود . البته تبوله را معمولا به نام لبنان می‌شناسیم ، امّا در ارمنستان هم سرو می‌شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *